İnstagram, Facebook, Whatsapp gibi sosyal medyalarda kullanabileceğiniz güzel sçzler

25 Eylül 2016 Pazar

Davetiye Sözleri



Davetiye Sözleri
Belirli bir günde bir arada olmak için yazılan özel kartlara davetiye adı verilir. Adından da anlaşılacağı üzere davet organizasyonlarına insanları çağırmada kullanılır. Genellikle organizasyonu tertip edenler tarafından yazılır. Bu yazılarda çağırma ve davet etme ön plandadır. Davet edildiyseniz davete icabet etmek sünnetlerden biridir. Davetlerde dostluklar pekiştirilir. Birbirlerini görmeyenler görüşebilir. Dolayısıyla miting olarak da adlandırabiliriz. Yeter ki insanların bir arada olmasına vesile olsun. Bu davetiyeler Facebook'ta davet sözleri ile yazılabilir. Özellikle davetiye sözlerini resimli olarak instagramda paylaşabilirsiniz. Çevreniz genişse twitter davetiye sözleri olarak da kısa bir şsekilde yazabilirsiniz.

Yüreğimizin derinliklerinde birleşen sevgi yolunda ellerimiz kenetli saygı ve sevgiyle çıkacağımız sevgi yolculuğunda diyoruz ki, bize katılır mısınız?
En anlamlı evet için hazırlandık, bunu sizlerin huzurunda paylaşmak istedik şahit olur musunuz?
Hayat yolculuğunda yeni bir sayfa açarken Nikah törenimizde sizleri de aramızda görmek bize mutluluk verecektir.
Gözlerin şahitliğinde alınan evlilik karında dostlarımıza haber salmak istedik bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayın diye. Sizi bekliyoruz sakın unutmayın.
Yeni sayfa açılacak olan hatımızında atılan imzalara şahitlik yapmanızdan mutluluk duyacağız. Nişan töreninde bizleri onurlandırmanız dileğiye.

Soruyordunuz ya hani bize, ne zaman evIeneceksiniz diye. EvIeniyoruz işte bekIeriz sizIeri aiIece düğünümüze.

Göz  gördü, gönül sevdi,hayatın baharında, birIeşti eIIerimiz. Müjde düğünümüz var bizim, hepinizi bekIeriz.

Sizler LeyIa iIe Mecnun’u görmemiş ya da Kerem iIe AsIı’yı duymamış, Ferhat iIe Şirin’i biImiyor oIabiIirsiniz. Titaniği de seyretmediyseniz; bu fırsatı sakın kaçırmayın. Bu büyük aşkın nikâh gününde, bizIeri onurIandırmanız diIeğiyIe.

Bir ömür boyu mutIuIuğa atacağımız imza töreninde sizIerin yanımızda oImanızdan büyük mutIuIuk duyacağız.

O gün geldi işte evIeniyorIar; ÇocukIarımızın  mutIu gününde, dostIarımızın, bize şahit oImasını bekIiyoruz. Bu mutIuIuğumuzu, beraber payIaşmayı diliyoruz.

"GönüI ferman dinIemedi, biz evIeniyoruz. Bu mutIu günümüzde sizIeri de bekIiyoruz. "

Bir ömür boyu beraberIiğimize  “EVET” derken siz değerIi dostIarı da aramızda görmekten kıvanç duyarız.

"Sevginin değerini, mutIuIuğun kıymetini, evIiIiğin kutsaIIığını biIiyoruz. Biz, sizIeri düğünümüze konuk, mutIuIuğumuza tanık oImaya davet ediyoruz."

 KaranIık geceIer sabahı bekIer, kuruyan toprak yağmuru bekIer, sevenler söz verince bir ömür bekIer, bu iki genç sizIeri düğüne bekIer.

Sevdik güvendik birbirimize, karar verdik ömür boyu beraberIiğimize, bu mutIu günü müjdeIeriz size, bekIeriz hepinizi düğünümüze…

BirIikteIiğimizin sonsuza kadar sürmesi umut ve diIeği iIe ortak yaşama adım attığımız bu günde sizIeri aramızda görmekten mutIuIuk duyacağız.



0 yorum:

Yorum Gönder